Psychologische begeleiding
voor kinderen, jongeren en hun ouders.

Vakantiekampen 2018

De Boomhut organiseert tijdens de schoolvakanties groeikampen voor kinderen en jongeren waarbij steeds rond één thema wordt gewerkt. Dit doen we door middel van psycho-educatie (uitleg op kinder- en jongerenniveau over het thema), thema gebonden oefeningen, actie- en dramatechnieken, spelletjes en creatieve momenten. Dit alles vindt plaats in een leuke vakantiesfeer! Het kamp groeit elk jaar en topactiviteiten van de vorige jaren worden dan ook gecombineerd met nieuwe ideeën. Onze kampen worden georganiseerd door een team van kinderpsychologen. Voor meer informatie in verband met dit kamp kan u Doukje Sel contacteren via mail op doukje@de-boomhut.be of telefonisch (+32) 0472 75 41 08.

Vakantiekamp "Groeien in sociale vaardigheden"

De Boomhut organiseert in de zomervakantie van 20 t.e.m. 24 augustus 2018 een groeikamp rond sociale vaardigheden. Dit kamp richt zich op kinderen die extra ondersteuning op het vlak van sociale vaardigheden kunnen gebruiken. Sociale vaardigheden hebben een grote invloed op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Wanneer u als ouders merkt dat deze vaardigheden nog wat oefening kunnen gebruiken is ons groeikamp een goede plek om nieuwe vrienden te maken!

Kostprijs

De kostprijs van het kamp (5 dagen) bedraagt 200 euro, incl. verzekering, drankjes, snacks en middageten. De meeste mutualiteiten voorzien gedeeltelijke terugbetaling van dit kamp. Dit kamp is ook fiscaal aftrekbaar.

Wie kan er inschrijven op onze kampen?

Onze kampen richten zich op alle kinderen die het schooljaar 2018-2019 naar de lagere school gaan of in de lagere school zitten. Maximum 15 kinderen kunnen ingeschreven worden per kamp. Kinderen werken en spelen in groepjes per 5. Per vijf kinderen voorzien we ook minstens één begeleider.

Praktisch

Onze kampen gaan door in de partizanenstraat 7, 2950 Kapellen. We spelen elke dag van 9h tot 16h, maar voorzien opvang van 8h tot 17h. Kinderen bij ons op kamp hoeven niks mee te brengen. Wij voorzien water, gezonde snacks en middageten. Je mag natuurlijk altijd zelf iets meebrengen. Wij organiseren steeds op vrijdag ook een kijkmomentje om 16h.

Blog

Jullie kunnen dagelijks onze advonturen volgen op de blog.

Inschrijven

Ouders kunnen via het online inschrijfformulier inschrijven. Er is ook de mogelijkheid een voorbereidend gesprek te hebben in de praktijk. Dit is niet verplicht, maar we raden het aan wanneer het kind of de jongere voor de eerste keer op kamp komt bij ons. Er is ook de mogelijkheid na het kamp een afsluitend gesprek te hebben in de praktijk. Hier bespreken we dan wat er is geleerd op kamp en hoe er thuis verder geoefend kan worden. Dit is niet verplicht, maar zeker een aanrader! Inschrijvingen zijn definitief na betaling op het rekeningnummer van VZW De Boomhut BE26 0017 7912 8429.